Opas matkalle Liikkuvaksi kouluksi

Oppaan tarkoituksena on helpottaa matkantekoa Liikkuvaksi kouluksi ja tarjota koulujen kehittämistyölle monia erilaisia reitinvalinnan mahdollisuuksia. Rekisteröityneet Liikkuvat koulut saavat oppaan postitse. Oppaan verkkoversiosta löytyy suoria linkkejä videoihin, materiaaleihin, ideoihin ja verkkosivustoille.

PDF icon Lataa (7.23 MB)

Handboken om resan till en Skola i rörelse

Syftet med handboken är att göra vägen lättare och att erbjuda många olika möjligheter för hur man kan utveckla skolorna.

PDF icon Lataa (7.66 MB)

Osallisuuden osasia -julisteet

Liikkuva koulu -seminaarin osallistujien kokemusten pohjalta kootut Osallisuuden osasia -piirroskuvat on tehnyt Tussitaikureiden piirtäjä Joonas Lehtimäki. Osallistujien vastausten pohjalta kootusta kuvasarjasta löytyy useita elementtejä osallisuuden osasista koulun arjessa. Alla olevat pdf-tiedostot voi tuostaa ja laittaa esimerkiksi luokan ja opettajanhuoneen seinälle. Kuvien kautta voitte yhdessä pohdiskella osallistamisen mahdollisuuksia ja vaikeuksia juuri teidän koulunne arjessa. Neljä piirrosta muodostavat yhdessä rivissä panoramakuvan.

Lataa-linkistä saat ladattua tiedoston, jossa on kaikki neljä piirroskuvaa pienennettyinä.

Erilliset kuvat tulostuslaatuisena saat tästä:

Piirroskuva 1
Piirroskuva 2
Piirroskuva 3
Piirroskuva 4

PDF icon Lataa (1.85 MB)

Liikkuva koulu -esite

Nelisivuinen perusesite Liikkuvasta koulusta.

PDF icon Lataa (1.06 MB)

Liikkuvan koulun Nykytilan arviointi -esite

Nykytilan arviointi -työkalu auttaa valitsemaan teidän koulullenne oikeat kehittämiskohteet. Työkalu löytyy verkkosivuilta: liikkuvakoulu.fi/nykytila

PDF icon Lataa (855 KB)

Liikkuva koulu -logo (pdf-muodossa)

Liikkuva koulu on rekisteröity tavaramerkki. Nimen ja logon käyttämiseen tulee aina olla lupa. Koulut ja kunnat voivat käyttää Liikkuva koulu -logoa vapaasti omasta Liikkuva koulu -toiminnastaan viestiessään esimerkiksi verkkosivuilla ja materiaaleissa. Logoa ei saa luovuttaa kolmansien osapuolien käyttöön.

PDF icon Lataa (276.21 KB)

Liikkuva koulu -logo (jpg-muodossa)

Image icon Lataa (275.13 KB)

Liikkuva opiskelu -logo

Liikkuva opiskelu -logo on toisen ja korkea-asteen oppilaitosten oma tunnus. Nimen ja logon käyttämiseen tulee aina olla lupa. Avustusta saaneet hankkeet ja rekistetöityneet oppilaitokset voivat käyttää Liikkuva opiskelu -logoa vapaasti omasta Liikkuva opiskelu -toiminnastaan viestiessään esimerkiksi verkkosivuilla ja materiaaleissa. Logoa ei saa luovuttaa kolmansien osauolien käytöön.

Liikkuva opiskelu -logo painolaatuisena (pdf)

Image icon Lataa (1.16 MB)

Videot

YouTube-kanavasta löydät kaikki Liikkuvan koulun videot

Liikkuva koulu suosittelee -soittolistaan on koottu koulujen ja kumppaneiden videoita.

Verkkokauppa

Koulujen toiveesta Liikkuva koulu -ohjelma on perustanut verkkokaupan, josta löydät Liikkuva koulu -tuotteita lisäämään liikettä koulupäivään, vastuuhenkilöiden palkitsemiseen ja toiminnan näkyvyyden lisäämiseen.

Kaupan löydät osoitteesta: kauppa.liikkuvakoulu.fi

Kuvat

Sivuston valokuvat ovat Liikkuva koulu -ohjelman omaisuutta. Kuvat on ottanut Jouni Kallio, ellei toisin mainita. Kuvien käyttäminen on sallittua vain Liikkuvan koulun yhteydessä. Kunnat ja koulut voivat käyttää kuvia viestiessään kunnan Liikkuva koulu -toiminnasta. Kuvien muusta käytöstä tulee aina kysyä erikseen.