Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari

Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään jälleen keväällä 2020. Seminaari tarjoaa monipuolisen kattauksen huippupuhujia ja käytännön työpajoja. Julkistamme paikan ja ajankohdan lokakuussa 2019.

Keväällä 2019 Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa Tampere-talossa. Seminaarissa oli ohjelmasisältöjä sekä peruskouluihin, varhaiskasvatukseen että toiselle asteelle.

Kevään seminaarissa 1.–2.4.2019 Tampereella lavalle astelivat muun muassa tulevaisuustutkija Ilkka Halava, kirjailija Tuomas Kyrö ja toimittaja Jenni Pääskysaari. Työpajoissa sai tuttuun tapaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi toiminnalliseen opetukseen, ulkona oppimiseen ja rauhoittumisen taitoihin. Ohjelma koostui erittäin monipuolisista luennoista ja työpajoista, joissa sisältöinä olivat mm. mahdollistavat olosuhteet, yhdenvertaisuus sekä viestintä ja vuorovaikutus. Valittavana oli ennätyksellisen paljon inspiroivia rinnakkaissessioita. Osa luennoista ja työpajoista oli toiminnallisia. Seminaarin avasi opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Seminaariesite (pdf)

 

Alueelliset seminaarit

Aluehallintovirastot ja liikunnan aluejärjestöt järjestävät Liikkuville kouluille ja toiminnasta kiinnostuneille koulutustilaisuuksia lukukausittain.

Syksy 2019

Lounais-Suomen Liikkuva koulu -seminaari 30.10.–1.11.2019

Lounais-Suomen Liikkuva koulu ja opiskelu -seminaarin esite (pdf)

Etelä-Suomen ja Länsi- ja Sisä-Suomen yhteisseminaari 7.–9.11.2019

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HLU:n verkkosivuilla

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.