Haussa Helsingin tiimiimme

Viestintäkoordinaattori

Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikkumista ja hyvinvointia varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa sekä toisen ja korkea-asteen oppilaitoksissa. Ohjelmakokonaisuuteen kuuluvat varhaiskasvatuksen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma, peruskoulujen Liikkuva koulu -ohjelma sekä toisen ja korkea-asteen Liikkuva opiskelu -ohjelma.

Ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr.

Haemme nyt Helsingissä työskentelevään tiimiimme

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuus on kasvanut vajaassa kymmenessä vuodessa pienestä pilotista kattamaan lähes kaikki Suomen peruskoulut sekä ison osan varhaiskasvatusyksiköistä ja oppilaitoksista. Liikkuva koulu -ohjelmatoimistossa Helsingissä työskentelee tällä hetkellä kuuden hengen dynaaminen tiimi. Haemme viestinnän ja markkinoinnin osaajaa täydentämään tiimiämme. Työsuhde on alkuun määräaikainen (12 kk).

Viestintäkoordinaattorina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kolmen valtakunnallisen liikunnanedistämisohjelman viestintää. Työssä vaaditaan vahvaa osaamista monikanavaisesta viestinnästä sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

Työtehtäviin kuuluvat:

• ohjelmien viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä viestintätiimin kanssa
  • sisällöntuotanto muun muassa verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • materiaalinen tuottaminen ja toimittaminen yhteistyössä asiantuntijoiden ja mainostoimiston kanssa
  • tapahtumaviestintä sekä tapahtumien ja verkostotilaisuuksien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun tiimin kanssa
  • mediaviestintä ja mediasuhteiden kehittäminen
  • viestinnän arviointi ja raportointi
  • viestinnän kansainväliset tehtävät
  • työkavereiden tukeminen ja sparraaminen viestinnän toteutuksessa.

Odotamme hakijalta

• tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • vähintään kolmen (3) vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä
  • kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta
  • erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja erilaisia yhteistyöverkostoja
  • halua kehittää itseään ja omia vastuualueitaan

Katsomme eduksi

• työkokemuksen markkinoinnin tehtävistä
  • hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon
  • valokuvaus-, video- ja kuvankäsittelytaidot
  • graafisen osaamisen ja taitto-ohjelmien hallitsemisen
  • muun kielitaidon (saksa, ranska).

Tarjoamme

• mielenkiintoisen tehtävän valtakunnallisessa liikunnanedistämisohjelmassa
  • merkityksellisyyttä – pääset vaikuttamaan liikunnallisen toimintakulttuurin edistämiseen koulu- ja opiskelumaailmassa
  • joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • osaavan ja dynaamisen tiimin työsi tueksi.

Työnantaja: Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä

Työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen: hakemukset (at) likes.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 3.6. klo 16.00. Valitun odotetaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Noora Moilanen p. 029 5331 539 tiistaina 21.5. klo 9–11 ja keskiviikkona 29.5. klo 15–16.