Tilaa Ilo kasvaa liikkuen -materiaaleja ja -tuotteita

Ilo kasvaa liikkuen -materiaalitilaus

Tällä lomakkeella voit tilata Ilo kasvaa liikkuen -materiaaleja ja -tuotteita. Lisää tekstikenttiin kappalemäärät.
Tilaajalta peritään materiaalimaksujen lisäksi toimituskulut 11 € / tilaus. Pienistä tilauksista laskutetaan 6 € / tilaus. Lisäksi laskutetaan postikulut Postin hinnaston mukaisesti.

Tilauksesi toimitetaan noin 3–5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä riippuen työtilanteesta ja Postin käsittelynopeudesta.

Taitettavassa kuusisivuisessa esitteessä kerrotaan perustiedot Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmasta, mukaan ilmoittautumisesta ja ohjelman sisällöistä.
Oppaaseen on koottu 100 kokeiltua ja hyväksi havaittua vinkkiä liikkeen lisäämiseen varhaiskasvatuksen arjessa. Ota käyttöön sellaisenaan, tai muokkaa omaan toimintaan sopivaksi!
Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma-asiakirja piirtää kuvan nykyistä liikkuvammasta varhaiskasvatuksesta ja kertoo, miten tähän tavoitteeseen päästään. Ohjelma-asiakirja on 64-sivuinen.
Varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset antavat ohjeita alle kahdeksanvuotiaiden lasten fyysisen aktiivisuuden määrästä ja laadusta, fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen ympäristön rooleista sekä ohjatun liikunnan ja liikuntakasvatuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta osana varhaiskasvatusta. Suositukset on tarkoitettu lasten vanhempien, varhaiskasvatus-, liikunta- ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä muiden alle kahdeksanvuotiaiden lasten liikunnan, terveyden tai hyvinvoinnin edistämiseen osallistuvien yhteisöjen käyttöön. Opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisusarjassa julkaistuissa suosituksissa on 48 sivua.
Julisteessa on kuvattu varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset visuaalisessa muodossa.

Yhteystiedot

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.