Liikkuva opiskelu -logo (jpg-muodossa)

Liikkuva opiskelu -nimen ja logon käyttämiseen tulee aina olla lupa. Oppilaitokset ja kunnat voivat käyttää Liikkuva koulu -logoa vapaasti omasta Liikkuva koulu -toiminnastaan viestiessään esimerkiksi verkkosivuilla ja materiaaleissa.

Lataa logo

Graafinen ohjeistus

Graafisesta ohjeistuksesta löydät ohjeet logon käyttöön sekä typografian ja värimaailman.

Lataa ohjeistus

Liikkuva opiskelu -esite

Nelisivuinen perusesite Liikkuva opiskelu -toiminnasta. Voit tilata esitettä paperisena sähköpostitse osoitteesta tilaukset (a) likes.fi. Materiaali on maksuton, mutta tilaajilta peritään toimituskulut (6 € tai 11 € tilauksen koosta riippuen).

Lataa esite

Liikkuva opiskelu -juliste

A2-kokoisessa piirrosjulisteessa kuvataan Liikkuva opiskelu -toimintaa ja opiskelijoiden osallisuutta toiminnan järjestämisessä. Julisteen on tehnyt Tussitaikureiden piirtäjä Joonas Lehtimäki.

Lataa juliste (jpeg)

Lisää liikettä opiskelun tueksi -tutkimustiivistelmä (1,65 Mt, pdf.)

"Tuloksia lukiolaisten fyysisestä aktiivisuudesta ja ajatuksia liikkumisen lisäämisestä" -tutkimustiivistelmä.

Lataa tutkimustiivistelmä