Liikkuva koulu -toiminnan tavoitteena koulullamme on liikunnallistaa koulumme toimintakulttuuria ja edistää sen myötä mm. oppilaiden kouluviihtyvyyttä sekä työrauhaa. Liikkuva koulu -toiminnan runkona meillä toimii koulun oma liikunnan vuosikalenteri. Se pitää sisällään esim. liikunnalliset teemapäivät ja kampanjat, joihin osallistumme ja joita yhdessä järjestämme henkilökunnan ja välkkäreiden kanssa. Välkkärit ohjaavat koulullamme välituntitoimintaa pitkillä välitunneilla. Jokaiselle alaluokalle on hankittu omia välituntivälineitä ja lisäksi oppilailla on käytössä yhteisiä välineitä. Pingis- ja biljardipöydät ovat erityisesti yläkoululaisten suosiossa. Osassa luokissa on myös jumppapalloja istuimina. Pyrimme jatkossa liikunnalistamaan oppitunteja toiminnallisen oppimisen menetelmillä.