Koulumme piha on seikkailullinen ja tarjoaa monenlaista mahdollisuutta liikkumiseen. Piha-alueella on alue, jossa on suuria kiviä. Tällä alueella oppilaat harrastavat parkouria ja muita leikkejä välituntisin. Koulun pihassa on keinuja ja kiipeilyteline. Sekä pihassa että kentällä on mahdollista pelata koripalloa ja kentällä on myös oppilaiden käytössä jalkapallomaalit. Kevätlukukaudella koulu pitää yhteisen laskettelupäivän Öjbergetillä. Pienemmät luokat ovat pulkkamäessä ja isommat luokat laskettelevat. Koulussamme on toiminut liikuntakerho ja sählykerho, jotka tarjoavat liikuntamahdollisuuksia myös koulupäivän ulkopuolelle. Koululla toimii action-kerho kahtena päivänä viikossa (ti, pe) ja perjantaisin koulussa on action-päivä, jolloin vapaa-aikaviraston liikunnanohjaaja järjestää erilaista liikkumistapahtumaa koko koululle. Koululla on ollut ohjaajan toimesta esim. parkour-rata, kävelymaraton, harrastepäivä ja erilaisiin urheilulajeihin tutustumispäiviä.