Utran koulu on 450 oppilaan koulu Joensuussa. Oppilaat leikkivät, pelaavat ja ulkoilevat innokkaasti välituntisin. Välitunneille on hankittu liikuntavälineitä, joita voi lainata välituntilainaamosta sekä pienten että isojen pitkillä välitunneilla. Myös kaksi kertaa viikossa toimiva sisävälitunti on erittäin suosittu. Välkkärit keksivät vastuuviikoillaan ulkoleikkejä kolme kertaa viikossa. Koulun suuren koon takia toiveissa olisi välituntipihan kunnostus tai laajentaminen. Koulullamme toimii opettajista koostuva liikkuva koulu -tiimi, joka suunnittelee liikuntapäiviä, liikuttavia juhlia ja tempauksia kouluvuoden sisälle oppilaskunnan keräämien ideoiden pohjalta. Mieleenpainuvia muistoja ovat comenius-vieraiden zumbaaminen kevätauringossa, koko koulun itsenäisyyspäivän tanssiaiset ja kauniit swingit golfseuran ohjaajan opastamana.