Lukuvuonna 2013-2014 6. luokan oppilaat kävivät välkkäri-koulutuksen ja leikittivät pienempiä oppilaita välituntisin. Koulussamme toimii liikuntakerho, jonka tavoitteena on innostaa ja aktivoida lapsia liikkumaan. Koulumme välituntipiha on monipuolinen ja tarjoaa virikkeitä erilaiseen liikkumiseen. Lukuvuonna 2014- 2015 koulumme osallistuu Unicef-kävelyyn, IceSkating tour -luistelutapahtumaan sekä lasten liikuntaseikkailuun. Koulumme saa lahjoituksena vanhempainyhdistykseltä erilaisia välituntivälineitä, jotka kannustavat lapsia omaehtoiseen liikkumiseen välitunneilla. Lapset saavat itse toivoa mieluisia välineitä vanhempainyhdistykseltä. Lukuvuonna 2014- 2015 päätimme kokeilla muutamia uusia tapoja innostaa lapsia liikkumaan: * Oppilaskunnan hallitus järjestää koko koulun yhteisen Verkkaripäivän. * Oppilaat saavat toivoa lajeja liikuntatunneille ja toivelajeista" koostuva oppitunti toteutetaan liikunnanopetuksessa. Aiomme myös pyytää koulullemme lajiesittelyn jalkapallosta kevätlukukaudella."

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.