Lukuvuonna 2013-2014 6. luokan oppilaat kävivät välkkäri-koulutuksen ja leikittivät pienempiä oppilaita välituntisin. Koulussamme toimii liikuntakerho, jonka tavoitteena on innostaa ja aktivoida lapsia liikkumaan. Koulumme välituntipiha on monipuolinen ja tarjoaa virikkeitä erilaiseen liikkumiseen. Lukuvuonna 2014- 2015 koulumme osallistuu Unicef-kävelyyn, IceSkating tour -luistelutapahtumaan sekä lasten liikuntaseikkailuun. Koulumme saa lahjoituksena vanhempainyhdistykseltä erilaisia välituntivälineitä, jotka kannustavat lapsia omaehtoiseen liikkumiseen välitunneilla. Lapset saavat itse toivoa mieluisia välineitä vanhempainyhdistykseltä. Lukuvuonna 2014- 2015 päätimme kokeilla muutamia uusia tapoja innostaa lapsia liikkumaan: * Oppilaskunnan hallitus järjestää koko koulun yhteisen Verkkaripäivän. * Oppilaat saavat toivoa lajeja liikuntatunneille ja toivelajeista" koostuva oppitunti toteutetaan liikunnanopetuksessa. Aiomme myös pyytää koulullemme lajiesittelyn jalkapallosta kevätlukukaudella."