Sammon koulu: Koulumme pienen pihan vuoksi olemme laajentaneet välituntien pelipaikkoja läheisille puistokentille. Alakoulun oppilaiden koulupäivään kuuluu yksi pitkä välitunti. Haluamme kehittää välituntitoimintaa edelleen välkkärikoulutuksen ja uusien välituntipaikkojen kartoittamisen myötä. Pyrimme aktivoimaan myös oppilaiden oppitunteja lisäämällä toiminnallisia menetelmiä opetukseen ja tarjoamalla taukojumppamahdollisuuksia pitkien oppituntien aikana. Osa luokista on jo ottanut käyttöön jumppapallot tuolien sijaan. Lisäksi koulussamme on liikuntakerhotoimintaa koulupäivän jälkeen. Järvensivun koulutalo: Liikkuva koulu -toiminta pitää meillä sisällään mm. perinteisen säbäturnauksen. Välitunneilla osa koululaisista voi liikkua koulun salissa. Vuodenaikojen mukaisesti koululla tehdään erilaisia liikunnallisia tempauksia.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.