Harjun koulussa toimii välituntilainaamo, pitkät välitunnit oppituntien välillä sekä järjestetään monipuolisesti erilaisia liikuntapäiviä. Teimme yhteistyötä kaupungin liikennesuunnittelijoiden kanssa kartoittaen koulun lähialueen vaaranpaikat ja kehitimme paikkoja turvallisemmiksi.

Raholan koulu: Kannustamme oppilaitamme aktiivisuuteen. Koululta löytyy mm. aktiivisuushuoneita ja auloja, joita voi hyödyntää toiminnallisuuteen. Koulu haluaa kehittää toimintoja, jotka suosivat pois pulteista periaatetta. Koulun piha mahdollistaa liikkeen välituntisin. Koululla on käytössä pitkät välitunnit ja kannustamme oppilaita osallistumaan oppilaskisoihin. Oppilaat tekevät teemapäiviä. Lisäksi koululla on liikunnallisia iltapäiväkerhoja.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.