Tällä hetkellä koulumme arkea liikunnallistaa: Syyslukukausi - syysurheilupäivä - lokaliikuntakampanja - voimistelullinen joulumatkustuspäivä". Kevätlukukausi - talviliikuntakampanja - hiihto- / talviurheilupäivä - sählyturnaus, lisänä ulkoliikuntaa - maastojuoksu / liikunnallinen ulkoilupäivä keväällä Välitunneilla alakoulun oppilailla on käytössään monenlaista pihaliikuntavälineistöä ja lisäksi ahkerassa käytössä oleva peliareena. Pienimuotoisesti on aloitettu oppituntien liikunnallistamista. Suunnitteilla on myös hankkia omia välituntivälinekoreja luokille. Yläkoulun oppilailla on pihan lisäksi käytössään sisätiloissa pingispöytä ja pöytäjalkapallopeli. Suunnitteilla on uudistaa erityisesti yläkoulun pihaa liikunnallisemmaksi. Ylä- ja alakoulun välisessä sisäkäytävässä on mahdollista pitää oppitunteja vapaammassa toimintaympäristössä (esim. korkeat pöydät)."

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.