Tässä osa toimintaamme tänä lukuvuonna: Alakoululla toimii välinelainaamo. Yläkoululla käytössä mm. pöytäjalkapallo- ja pingispöydät, näihin liittyen turnauksia. Ala- ja yläkoululla toimii säännöllinen välkkäritoiminta (2-5 krt viikossa). Opettajat osallistuvat toiminnallisen oppimisen koulutukseen. Istumista luokissa katkaistaan jumppapalloilla, taukojumpilla ja luokkien liikuntakampanjoilla. Alakoululle kehitetään nyt syksyllä 2014 kutsukerhoa 5.-6. luokkalaisille. Opettajia motivoidaan liikkumiskampanjoilla ja opehuoneen taukojumpilla. Tavoitteena pitää lukuvuoden aikana matalan kynnyksen harrastustoimintojen esittelypäivä erikseen ala- ja yläkoululle. Tulossa myös liikunnallinen, yhteisöllinen joulukalenteri. ... ja paljon muuta!