Koulumme piha-alue houkuttelee omaehtoiseen liikkumiseen välitunneilla. Piha-alueeseen kuuluu metsä, jossa sammaleiset kalliot, mättäät, "pikkusuo", kaatuneet puunrungot ja isojen kuusien aluset antavat mahtavat puitteet hippaleikeille, piiloleikeille ja seikkailuille. Koulun kentällä pelataan välituntisin innokkaasti jalkapalloa, pesäpalloa ja talvisin kaukalossa jääpelejä. Vuosittain osallistumme pienten koulujen jalkapalloturnaukseen hyvällä menestyksellä. Talvisin myös mäenlasku ja hiihto ovat todella suosittuja välituntisin. Kunta ja kyläyhditys kunnostivat ja uusivat koulun leikkikentän viime kesänä. Se on ollut onnistunut ja motivoinut oppilaita kiipeilyyn ja rimpuiluun. Kunnan koulujen välisissä kilpailuissa menestymme hyvin vaikka olemme oppilasmäärältään kunnan pienin koulu. Osana menestyksessä on varmasti liikunnalliset välituntimme!