Koulumme vuosittaiseen toimintaan kuuluvat liikuntapäivät syksyllä ja keväällä sekä luokkien väliset turnaukset eri lajeissa. Osallistumme myös Koululiikuntaliiton sekä muihin lähialueella järjestettäviin liikuntatapahtumiin. Oppilailla on liikuntatuntien lisäksi mahdollisuus osallistua koululla myös liikuntakerhoon. Myös opettajien tyky-liikuntaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Luokkien kalustusta on alettu päivittää niin, että istumista tuntien aikana saataisiin vähennettyä. Tarkoituksena on rakentaa työpisteitä, jossa voi työskennellä seisten. Välituntipelit, lähinnä jalkapallo, ovat olleet kovassa suosiossa syksyllä ja keväällä. Myös sali on tarkoitus avata välituntikäyttöön lähiaikoina. Tällöin jokaisella luokka-asteella on mahdollisuus liikkua salissa oman liikuntavälkän" aikana. Myös välituntiliikuntavälineisiin on tarkoitus tehdä lisähankintoja."