Oulun normaalikoulu: 1-6 Linnanmaa, 1-6 Koskela ja 7-9 Linnanmaa

Linnanmaa: Oppilaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantaminen uusien liikkumiseen kannustavien toimintatapojen avulla. Oulun normaalikoulussa toteutetaan erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, kuten liikuntavälitunnit, oman koulun yleisurheilu- ja hiihtokilpailut, talviurheilupäivät, osallistuminen koulujen välisiin urheilukilpailuihin, vaellusleirikoulut, ylempien luokkien jaksonvaihtopäiviin sijoittuvat liikuntapäivät ja koulun monipuolinen kerhotoiminta. Opettajille järjestetään liikunnallista työkykyä ylläpitävää toimintaa, kuten pyöräilykisa ja henkilökunnan liikuntaan varatut salivuorot. Oulun normaalikoulun yläkoulu sijaitsee Oulun kaupungissa Linnanmaan kaupunginosassa Kuivasjärven rannalla. Koulussamme on oppilaita n. 250. Koulumme yhteydessä toimii myös Oulun normaalikoulun lukio. Koulumme välituntialue on suhteellisen laaja, mutta vielä tällä hetkellä virikkeetön omaehtoiselle liikkumiselle. Muutama vuosi sitten rakennettu keinonurmipäällysteinen pallokenttä on ainoa virike turvalliseen liikkumiseen. Koulumme sijainti Kuivasjärven läheisyydessä, kauniissa metsämaisemassa antaisi mahdollisuuden virikkeelliseen liikuntatoimintaan. Sisätiloissa ei tällä hetkellä ole oppilaiden fyysistä aktiivisuutta lisääviä toimintoja, mutta tilat mahdollistaisivat tällaisten järjestämisen. Koulun liikuntasalin lisäksi koulussa on väestönsuojassa toimiva pieni kuntosali, jonka käyttöä välituntiliikuntaan kokeillaan kevään 2016 aikana. Olemme käynnistämässä Liikkuva-koulu toimintaa lukuvuoden 2016-2017 aikana.