Välkkärikoulutusta järjestetty syksystä 2014 alkaen. Välkkäriohjaajiksi kouluttautuivat 5. ja 6. lk. halukkaat oppilaat. He ovat ohjanneet lukujärjestyksen mukaan välkkärituokioita pitkällä välitunnilla klo 11.20-11.50. Syksyllä järjestimme yleisurheilukisat. Osallistuimme myös koulujenvälisiin kisoihin. Opettajat ovat osallistuneet Liikkuva-koulu koulutukseen 16.2. ja 16.3. yhteensä 4 tuntia. Ohjaajana on ollut Tintti Karvonen. Päivien välissä on ollut välitehtävä. Olemme käyneet 3 kertaa uimassa ja Lykynlammella pidimme hiihtopäivän. Halukkaat osallistuivat kilpailuun. 19.3. kävimme Mustavaaralla laskettelemassa ja hiihtämässä. Olemme tilanneet uusia välituntivälineitä ja suunnitteilla on välituntivälineiden lainaamo, jota pyörittävät 5. ja 6. lk oppilaat. Halukkaat oppilaat voivat käyttää jättipalloja istuimina.