Liikunta on tärkeä osa oppimista. Oppitunneilla hyödynnetään oppimisessa omaa kehoa ja aisteja. Erilaisilla leikeillä ja toiminnallisilla tehtävillä elävöitetään oppitunteja. Oppilaita kannustetaan monipuoliseen liikuntaan välitunneilla ja myös vapaa-aikana; koululle on hankittu välineistöä keväälle välitunneille ja oppilaiden on mahdollista lainata koulun liikuntavälineitä myös iltakäyttöön, esim. pesäpallovälineitä. Koululla on erittäin suuri piha-alue, jossa metsää, peltoa, kenttää: piha tarjoaa lapsille luonnollisen ja mielikuvituksellisen ympäristön liikkumiseen ja leikkimiseen. Kevään aikana oppilaskunta järjestää välitunneilla leikki-/liikuntatuokioita sovittuina aikoina. Lisäksi koulu järjestää yökoulun, jossa liikunta yhtenä teemana erilaisten pistetyöskentelyjen ja rastiratojen muodossa.