Niipperin koulu sijaitsee Pohjois-Espoossa. Koulumme lähiympäristö metsineen ja pyöräilyreitteineen tarjoaa oppilaillemme monenlaisia liikkumismahdollisuuksia. Koulussamme liikutaan oppituntien lisäksi monipuolisesti niin välitunnilla kuin erilaisissa liikuntatapahtumissamme. Oppilaat pyörittävät välituntilainaamoa, josta välituntisin saa lainaan liikunta- ja leikkivälineitä. Oppilaamme pitävät toisilleen myös välituntikerhoja, joista suurin osa liittyy jollain tavalla liikuntaan. Koulumme piha on iso, joten siihen mahtuu monenlaisia aktiviteetteja mm. kiipeilytelineet ja -puomit, ministadion, keinut ja metsä. Myös urheilukenttä on oppilaiden käytössä oppituntien lisäksi myös välitunneilla, jossa pelataan ahkerasti mm. jalkapalloa ja jääkiekkoa. Oppitunneilla oppilaita kannustetaan monipuolisiin työtapoihin tuoleilla istumisen sijaan.