Lukuvuoden 2014–2015 aikana toteutimme kaikkien oppilaidemme kanssa monenlaisia liikunnallisia aktiviteetteja, joista ohessa muutamia esimerkkejä: * Hassut olympialaiset * liikunta-, ulkoilu- ja retkipäiviä (mm. metsä- ja pyöräretki) * alkuopetuksen metsäretki oppilaille ja vanhemmille * syyslomalle liikunnallista ohjelmaa salissa alakoululaisille * esi- ja alkuopetuksen liikunnallinen ystävänpäiväluistelu * alakoulun Ice Marathon -koululaisluistelu * alakoulun hiihtopäivä Tervaruukille * liikuntavälineitten kierrätysmarkkinat * voimistelua seurayhteistyönä kaikille koulun tytöille * Sporttileirin esittely Lisäksi osallistuimme erilaisiin kilpailuihin ja turnauksiin oppilaiden keskuudesta eri luokka-asteilta valituilla joukkueilla. Jatkossa panostamme päivittäiseen liikuntaa kaikilla ikäluokilla (luokat 1-10).

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.