Koulumme ja oppilaamme ovat olleet liikkuvia jo ennen Liikkuva koulu -hanketta. Oppilaiden liikkumista on pyritty lisäämään välitunneilla ja koulun jälkeen on ollut liikuntakerhoja tarjolla. Koulun liikuntapaikkoja on lisätty ja paranneltu. Muutama vuosi sitten saimme areenan, pannan ja frisbee-radan. Perinteisiä pihaliikuntavälineitä on ajanmukaistettu tarpeen mukaan. Opettajien koulutukseen on panostettu Liikaha-hankkeessa. Lukuvuonna 2014-2015 Liikkuva koulu -hankkeeseen lähdettyämme hankimme lisää välituntivälineitä. Oppilaita koulutettiin välkkäreiksi, välituntiliikuttajiksi. Syksyllä 2015 otimme käyttöön pitkän välitunnin, joka on ollut oppilaille mieluinen. Aloitamme syksyn mittaan välituntivälineiden lainaamisen oppilaille ja otamme koulun liikuntasalin välituntikäyttöön. Mielenkiintoinen hanke on pyöräilyradan rakentaminen lähimetsään. Saamme siis maastopyöräradan oppilaiden käyttöön.