Mertalan koulun Liikkuva koulu -toiminnan pohjana on koko koulun toimintakulttuurin muutos liikunnallisemmaksi. Toimintakulttuurin muutosta liikunnallisempaan suuntaan toteutetaan monin eri tavoin, joita ovat muun muassa välituntiliikunnan lisääminen ja monipuolistaminen välkkäritoiminnan ja liikuntavälituntien avulla. Liikkuva koulu -toiminta näkyy koulussamme myös koulumatkaliikuntaan kannustamisessa, monipuolisissa liikuntakerhoissa ja liikunnallisessa ilta- ja aamupäivätoiminnassa. Tärkeä osa Liikkuva koulu -toimintaa on myös toiminnallisen oppimisen lisääminen oppiaineissa. Mertalan koulussa Liikkuva koulu -toiminnassa pyritään kehittämään liikunnallista toimintakulttuuria yhteistyössä koko koulun henkilökunnan, huoltajien, oppilaiden ja kolmannen sektoriin, kuten seurojen kanssa.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.