Luvialla olemme Liikkuva koulu nyt toista lukuvuotta. Toimintamme tavoitteena on kehittää koko Luvian perusopetuksen, koulumatkojen ja välituntien liikunnallistamista. Erityisesti 7.-luokkalaisille kohdennetun Lissut ja Lasset liikkumaan -hankkeen myötä pyrittiin löytää jokaiselle 7-luokkalaiselle luvialaiselle nuorelle mielekäs liikuntaharrastus erilaisten lajikokeilujen avulla. Seiskaluokkalaiset ovat saaneet yhden ylimääräisen liikuntatunnin lukujärjestykseensä sekä syksyn 2013 että kevään 2014 aikana. Koko koulun tasolla toimintaa on liikunnallistettu mm. kouluttamalla välituntiliikuttajia, aloittamalla matalankynnyksen sporttikerhotoiminta ja lisäämällä välituntiliikuntaa välinehankinnoilla.