Koulullamme järjestetään oppilaiden toimesta välituntiliikuntaa. Yläkoululaiset liikuttavat alakoululaisia. Oppilaat järjestävät erilaisia liikunta-aktiviteetteja mm. pelailua yläkoulun välitunneilla. Koulumme osallistuu aktiivisesti kaikkien urheilulajien koulujenvälisiin kilpailuihin. Liikunnan eri valinnaiskurssit ovat suosittuja oppilaiden keskuudessa. Kerhotoiminnassa on vuosittain valittavana useita liikuntakerhoja. Liikuntapäivä järjestetään vuosittain, jolloin mukana on runsaasti eri lajeja oppilaiden valittavana. Kolmasluokkalaisten Rastiseikkailu (suunnistustapahtuma) järjestetään vuosittain koulumme ja lähikoulujen kolmosluokkalaisille yhteistyössä Tampereen Pyrinnön kanssa. Henkilökunnan TYKY-toimintaa järjestetään myös säännöllisesti, mm. salibandy, kahvakuula.