Liminganlahden yhtenäiskoulu, Lakeuden koulu, Ketunmaan koulu, Rantakylän koulu

Liikunnallisesti aktiiviset oppilaat; lisää virikkeitä välitunneille ja ideoita teemapäiviin. Tarjotaan koulun ja vapaa-aikatoiminnan kautta lisää liikunnallisia kerhotunteja, kehitetään monipuolista välituntitoimintaa, hyödynnetään Koululiikuntaliiton valmiita ohjelmia, kannustetaan oppilaita erilaisilla liikunnallisilla teema- tai toimintapäivillä osallistumaan. Suositaan hyötyliikuntaa kaikin mahdollisin menetelmin. Monipuolistetaan välituntipihojen käyttöä. Ohjataan oppilaita terveellisiin elämäntapoihin oppituntien ja vanhempaintapaamisten ja vanhempainiltojen yhteydessä.

Lakeuden koulu: Koulun läheisyydessä on kaukalo talvisin ja lapset haluavat luistella lähes kaikilla mahdollisilla välitunneilla. Innostus on valtavaa. Syksyisin ja keväisin kenttä toimii eri pallopelien ja leikkien harrastuspaikkana.

Ketunmaan koulu: Koulu sijaitsee rauhallisella paikalla ja koulun ympäristö on rakennettu siten, että koulupäivän aikana liikunnallisuus ja kaikenlaiset pelit sekä leikit onnistuvat erittäin näppärästi. Oppilailla on aktiivinen rooli liikunnallisten pelien ja leikkien kehittämisessä.

Rantakylän koulu: Koulu sijaitsee lähellä Rantakylän urheilu- ja virkistysaluetta, joten liikuntapaikkojen hyödyntäminen opetuksessa onnistuu erinomaisesti. Lisäksi koulussa harrastetaan monipuolista välituntiliikuntaa sekä pelejä eri vuodenaikoja hyödyntäen. Eteenkin Skifun toiminta aktivoi lapsia ja nuoria hiihtoharrastusten pariin.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.