Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto (Lappeenranta University of Technology, LUT) ovat Suomen ensimmäinen Liikkuva kampus. Haluamme lisätä liikettä ja aktiivisuutta opiskelijoiden ja henkilökunnan työpäiviin. Yhteiskampuksellamme on monipuoliset liikuntamahdollisuudet, ja korkeakouluissa järjestetään ohjattua liikuntaa niin opiskelijoille kuin henkilökunnallekin. Käytössä on myös useita liikuntatiloja, joita opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää itsenäisesti. Henkilöstölle on tarjolla taukojumppavideoita ja Saimaan ammattikorkeakoulun pihalla on liikuntavälineitä. Kampuksen yhteinen, keväällä ja syksyllä järjestettävä Hyvinvointiviikko toimii syksyllä 2015 lähtölaukauksena Liikkuvan kampuksen ruohonjuuritason toiminnalle. Pyrimme esimerkiksi kokeilukulttuurin keinoin keräämään ja hyödyntämään opiskelijoiden ja henkilöstön ideoita arkiliikunnan lisäämiseksi.