Välituntiliikunta ja sen kehittäminen: * Koulussa toimivat välkkärit (5.-6. luokan oppilaat), jotka liikuttavat välituntisin 1-2. ja 3-4. luokkalaisia sekä sisätiloissa salissa että ulkona (kolmena-neljänä päivänä viikossa). * 5.-6.-luokkalaisille kaksi kertaa viikossa välituntikävely, jolla kerää itselleen pisteitä, joiden perusteella pääsee sisävälitunnille (ohjattua liikuntaa salissa oppilaiden mieltymysten mukaan). * Talvikautena koulussamme toimii 3-6. luokan futsalsarja, pelit välituntisin. * Välkkäreiden suunnittelemia teemapäiviä/välkkiä, esim. kaupunkisota, letkajenkka yms. * Luokilla käytössä välituntivälinekorit sekä iso piha telineineen/välineineen mahdollistaa monipuoliset leikit/pelit välituntisin. * Yhteistyö lähistöllä toimivien seurojen kanssa: Kerhotoiminta, teemapäivä (yleisurheilupäivä, lentopalloviikko), seurojen järjestämät liikuntatapahtumat.