Kuokkalan yhtenäiskoulu ja Pohjanlammen koulu

Kuokkalan yhtenäiskoulu: Tuoreen yhtenäiskoulumme pienemmät kasvatit ovat jo hyvässä vauhdissa Liikkuvassa koulussa, mutta yläkoulun puoli vasta kaivaa lähtökuoppia. Tavoitteenamme on toteuttaa oppilaiden ideoimaa, innostamaa, vetämää ja kokemaa liikuntaa pitkin koulupäivää.

Kuokkalan yhtenäiskoulun yläkoulu 7-9: Toimimme Jyväskylän kaupungin linjauksen mukaan omien puitteittemme ja resurssimme suunnassa.

Pohjanlammen koulu: Liikkuva koulu -hanke alkoi Pohjanlammen koulussa keväällä 2014. Tavoitteena on luoda pienillä ja yksinkertaisilla muutoksilla koulupäivästä liikkuvampi. Koulussamme on käynnistetty syksyllä 2014 päivittäinen välkkäritoiminta sekä hankittu välituntiliikuntavälineitä. Koulussamme aloitettiin uusi luokkien välinen turnausperinne (esim. futsal- ja salibandyturnaus).