Kauttuan koululla on koulutetut välkkärivetäjät, jotka ovat 5-6-luokkalaisia. He pitävät viikottain yhteisiä, ohjattuja välitunteja koulumme oppilaille. Lisäksi kaikki opettajamme ja koulunkäyntiohjaajamme ovat käyneet toiminnallisen oppimisen koulutuksen, jota toteutetaan aktiivisesti koulumme arjessa. Nyt on käynnistymässä teemapäiviä eri liikuntalajien muodossa. Ensimmäisenä toteutuu tanssipäivä, jossa Tiina Hämäläinen tulee ohjaamaan kaikille luokka-asteille tanssia.
Kalustohankinnat ovat seuraavana vuorossa. Suunnitelmissa on monipuolistaa sekä pihatelineiden kirjoa että välituntivälineiden monipuolisuutta. Myös pidennetyt välitunnit toteutetaan kuluvan kevään aikana, jotta oppilailla on enemmän aikaa tietyn lajin parissa koulupäivän aikana.