Jalkarannan monitoimitalo Jalo on liikkuva talo 0-13-vuotiaille lapsille ja heidän kanssaan työskenteleville aikuisille. Uudet tilat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen. Pitkillä välitunneilla hyödynnetään liikuntasali ohjattuun ja vapaamuotoiseen liikkumiseen. Myös oppilaat toimivat ohjaajina. Soluauloissa voi pelata liikunnallisia pelejä teknisillä laitteilla. Uuden pihan valmistuttua liikunnallisuus lisääntyy välineiden ja tekonurmikentän ja lähiliikuntakaukalon mahdollistamina. Uudet opetustilat kalustetaan muunneltavin kalustein. Oppilailla on mahdollisuus työskennellä seisten, jumppapallolla istuen tai vaikka lattialla ja sohvalla maaten. Liikunnallisuus tuodaan osaksi kaikkia oppitunteja.