Lisää liikuntaa ja hyvinvointia koulupäivään! Olemme pyrkineet lisäämään oppilaiden liikunta-aktiivisuutta hyödyntämällä koulun piha-aluetta, josta löytyy leikkitelineiden lisäksi mm. kaukalo ja aidattu täysimittainen tekonurmikenttä sekä isohkoa liikuntasalia (600 m2) ja terapialuokkaa, jossa on mm. trampoliini, keinu ja erilaisia patjakokonaisuuksia. Merkittävin liikunnallisuutta lisännyt tekijä on ollut liikuntavälinekärryjen käyttöönotto välitunneille. Moon hopperit, erilaiset pallot ja puujalat ovat suuressa suosiossa. Vapaa-aikaviraston liikunnanohjaaja toimii myös tehokkaana liikuttajana koulumme arjessa. Hänen ohjelmassaan on mm. välituntiliikunta-hässäkkä, välkkälotto sekä oppituntien aikana järjestettävät liikuntatempaukset, kuten aamu- ja taukojumppa, parkour-rata ja kävelymaraton. Liikuntamyönteisen toimintakulttuurin luomiseen olemme hyödyntäneet myös oppilaskunnan osuutta. Oppilasjäsenet ovat ideoineet ohjelmaa liikunnanohjaajan ohjaamille päiville sekä antaneet ehdotuksia välituntivälineiden hankintaan. Lisäksi oppilaskunnan jäsenet huolehtivat vuorollaan välituntivälineistä ja siirtävät liikuntavälinekärryt sisätiloihin välituntien loputtua. Järjestämme tietysti kaiken tämän lisäksi koko koulun liikuntapäiviä ja -tempauksia ja osallistumme aktiivisesti koulujen välisiin liikuntakilpailuihin. Koulussamme toimii myös liikunnallisia kerhoja.