Huttukylän koulu: Olemme lähteneet innolla mukaan Liikkuva koulu -toimintaan ja toteutamme sitä koulussamme monin eri tavoin päivittäin kouluarjessa sekä erilaisissa koulun yhteisissä tapahtumissa. Päivittäin Liikkuva koulu -toimintamme näkyy tuntien toiminnallistamisena ja taukoliikuntana sekä välituntiliikuttamisena 5.-6.-luokkalaisten välkkärien johdolla. Koulun yhteisissä tapahtumissa Liikkuva koulu -ajatus kulkee käsi kädessä koulumme Vihreä lippu- ja kummioppilastoiminnan kanssa, lisäten yhteisiin teemapäiviin sekä retkiin liikuntaa, leikkiä ja toiminnallisuutta. Ylikylän yksikkö: Koulumme sijaitsee luonnon keskellä Kiiminkijoen läheisyydessä. Koulumme oppilaat ovat aktiivisia liikkujia sekä koulussa että vapaa-ajalla.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.