Olemme toista vuotta Liikkuva koulu- hankkeessa mukana. Viime vuonna aloitimme toiminnan hankkimalla koulullemme välituntivälineitä sekä pitämällä Välkkärikoulutukset. Saimme innokkaita oppilaita mukaan Välkkäri-toimintaan ja ohjaamaan välituntitoimintaa alaluokkien oppilailla. Tänä syksynä (2014) olemme pitäneet jo uuden koulutuksen. Lukuvuonna 2013-14 käyttöön on otettu myös minipingispöytiä, jotka ovat yläluokkien oppilaiden käytössä välituntisin. Pingispöydät on todella tykättyjä. Koulullamme järjestetään erilaisia kerhoja, kuten Heppakerho, Kuntosalikerho ja liikuntakerho. Tämän syksyn aikana on otettu muutamaan alaluokkaan käyttöön jumppapallot, joita oppilaat käyttävät tuolien sijaan. Tämän lukuvuoden tavoitteena on saada etenkin yläluokkien oppilaat liikkumaan enemmän välituntisin erilaisten pelien muodossa. Toiminnallisuutta otetaan mukaan myös vanhempainiltaan viime vuoden tapaan.