Havisevan koulun Liikkuva koulu-toimintaa

• Luokkien metsäretket ja oppitunnit lähimetsässä ja Haralan harjulla
  • Kisailupäivä syksyllä yhdessä Ruutanan koulun kanssa. Ohjelmassa esim. köydenvetoa, pallonheittoa sekä yhteistyötä vaativia liikuntaviestejä.
  • Maastojuoksukisat, johon kaikki koulun oppilaat osallistuivat.
  • Hyvinvointipäivä (liikuntaa, hierontaa, kauneushoitoja) yhdessä perheiden kanssa
  • Koko koulun liikuntatunnit: esim. luokkien välinen jääkiekko-ottelu, sekä koko koulun pihatunteja, joihin järjestetty useita liikunnallisia toimintapisteitä.

Talviliikuntapäivänä osa koulun oppilaista kävi laskettelemassa Sappeessa ja koululle jääneet oppilaat hyödynsivät koulun lähiliikuntapaikkoja liikuntapäivän aikana.

Kevätliikuntapäivänä oppilaat pääsevät kokeilemaan Zorb-palloja Suinulan urheilukentälle, sekä kävelemään Unicef-kävelyn merkeissä.

• Välkkäritoimintaa välitunneilla
  • Jumppapalloja yms. istuimena
  • Työskentelypaikan vaihdot kesken tunnin
  • Taukojumpat oppitunneilla
  • Keppihepparadat välitunneilla.
  • Tenniksen, sulkapallon ja lentopallon pelaamisen mahdollistaminen kevään välitunneilla.
  • Toukokuun ajan käynnissä välkkämaraton: oppilaat ja opettajat keräävät juoksumetrejä välkillä vähintään maratonin verran kiertäen 300 metrin lenkkiä koulun lähellä.
  • Pesäpallopeli opettajien ja oppilaiden kesken