Joustavan koulupäivän toteuttaminen kolmena päivänä jatkunut. Kerhotoiminnan yhdistäminen keskelle koulupäivää, kolme kerhoa. Oppitunneilla liikkeen ja liikunnan lisääminen. Istumisen vähentäminen. Jumppapallotuolit ja seisomapisteiden rakentaminen toteutettu. Yhteistyö vanhempien kanssa toimii, yhteisiä tapahtumia lukuvuoden aikana, majanrakentamista koulumetsään, pihatalkoita, liikuntaretkiä. Liikuntateemapäivät, lv 2017-2018 opintoliikuntaretket Hupilupa, Boldertehdas, Futisturnaus, katukoristurnee ja Seikkaulurata.
• Oppilaskunnan toiminnan kehittäminen hyvässä vauhdissa. Välkkäritoiminta vakiintunut ja uudet koulutettu 2017 syksyllä.

• Liikunnallisia välineitä välitunneille (välituntikioski), jumppapallot, frisbeegolfrata, ryhmien liikuntaopintoretket muualle (keilahalli, uimahalli, tennishalli, sirkuskoulu, jne.). Istumisen tauottaminen. Myönteisempi asenne liikkumista kohtaan. Ruokailu ja uniasioita lisätty hyvinvointipakettiin…uusi ops 2016 -> terveystieto!
• Suunnitelma Joustavan koulupäivän ja liikuntahankeen periaatteiden jatkaminen ja toteuttaminen tulevina lukuvuosina, myös toimintaa kehittäen. Kerhojen toiminnan ylläpitäminen. Kummioppilastoiminnan avulla perinteen siirtäminen. Oppilaiden osallistamisen kehittäminen. Vuorovaikutustaidot ja yhteistyö keskeisellä sijalla.