• Skolan har sedan flera tillbaka haft eget Bonäs skola i rörelse tema. Vi har en dag i månaden olika teman då vi motionerar, idrottar och rör på oss tillsammans utan tävlingshets. Alla elever och lärare är med och vi är årskursblandade.
  • Vi har motionsmorgon varannan fredag, då har vi gemensam uppvärmning till musik på olika sätt och sedan joggar eller går alla runt en motionsbana. Vi är även då årskursblandade.
  • Vi har ett rastaktivitetsskåp med olika material som uppmuntrar eleverna till lek och rörelse.
  • Vi har en allaktivitetsplan där alla får vara tillsammans med alla klasser vissa tider/raster, men eleverna har även egna tider då de är med egen klass.
  • Ny pulkabacke som är flitigt i användning.
  • Linbana, klätterställning och balansställning skall sättas upp på våren/sommaren.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.