Koulussamme liikutaan monipuolisesti niin oppitunneilla kuin välitunneilla. Oppitunneilla toteutetaan toiminnallisia opetusmetodeja. Koulun lähiympäristö houkuttee oppilaita liikkumaan aktiivisesti. Uusittu koulun piha on suunniteltu mahdollistamaan eri ikäisten lasten suosikkiliikuntamuotoja. Koulussamme toimii oppilasparlamentin organisoima välituntikioski. Kuntouttavilla pienluokilla liikuntaa on noin 60 min päivässä välituntien lisänä. Koululaisurheilu on vahva osa toimintakulttuuriamme sekä kannustustapoja liikuntaan. Vanhempainyhdistys (Tuki ry.) toimii yhteistyössä liikunnnallisia tapahtumia ja tarpeita tukien. Oppilaat järjestävät toisilleen liikunnallisia välituntikerhoja (esim. koriskerho). Liikkuva koulu -hanke on mahdollistanut lähialueen liikuntapaikkojen lajikokeiluja (ohjatut lajitutustumiset, uudet liikuntaympäristöt, liikuntavälineet, joita koululle ei ole mahdollista hankkia). Samalla paikallisten urheiluseurojen harrastustoimintamahdollisuudet tulevat tutuksi.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.