Haemme Opetushallituksessa työskentelevään tiimiimme

KOORDINAATTORIA

Liikkuva koulu -ohjelman tavoitteena ovat aktiivisemmat ja viihtyisämmät koulupäivät. Liikkuva koulu on yksi hallitusohjelman osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Vuonna 2017 toiminta on laajentunut toiselle asteelle ja varhaiskasvatukseen, kun varhaiskasvatuksen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma siirtyi Liikkuvan koulun yhteyteen ja kokeiluhankkeet käynnistyivät syksyllä 50 toisen asteen oppilaitoksessa. Ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr.

Haemme Opetushallituksessa työskentelevään tiimiimme

KOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koordinaattorina osallistut viestinnän ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä vastaat rekisterien hallinnoinnista.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat myös

• Liikkuvan koulun verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien (Facebook, Twitter, Instagram) päivittäminen sekä sisältöjen suunnittelu yhdessä viestintätiimin kanssa
  • mediaseuranta ja uutiskirjeiden kokoaminen
  • markkinointimateriaalien hankinta, varastomäärien seuranta ja markkinoinnin kehittäminen
  • tapahtuma- ja kokousjärjestelyt
  • muut avustavat tehtävät

Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja erilaisia yhteistyöverkostoja. Tehtävän hoitamisessa vaaditaan hyvää tietotekniikan perusosaamista, joustavuutta sekä aloite- ja organisointikykyä. Toivomme hakijalta kokemusta markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä halua kehittää itseään ja omia vastuualueitaan. Tehtävän hoitamisessa on eduksi liikunta-alan sekä varhaiskasvatuksen, koulumaailman ja oppilaitosten toiminnan tuntemus ja tutkintoon johtanut koulutus.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän koulumaailmassa ja valtakunnallisessa liikunnanedistämisohjelmassa sekä osaavan ja dynaamisen tiimin työsi tueksi.

Työpaikan osoite: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, Helsinki.

Työnantaja: Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä

Työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen: hakemukset (at) likes.fi. Hakuaika päättyy 27.10.2017 klo 16.00. Valitun odotetaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2017. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Antti Blom, p. 040 348 7316, tiistaina 10.10. klo 14–15 ja torstaina 12.10. klo 14–15.