Polar Education: Liikuntateknologiaa kouluille

Polar tarjoaa helppokäyttöisiä liikuntateknologisia ratkaisuja koulujen käyttöön, ja auttaa siten opettajia innostamaan oppilaita liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa.

Aktiivisuutta voidaan mitata Polar Activen avulla, yleisin käyttötapa on sellainen, jossa sama oppilas käyttää mittaria 2–3 viikkoa, jolloin saadaan hyvä kuva kokonaisaktiivisuudesta. Mittari innostaa liikkumaan!

Sykkeenmittaus on nykyään erittäin helppoa, oppilaat tarvitsevat vain Polar H7 Bluetooth -sykelähettimet, ja syketiedot siirtyvät reaaliajassa iPadille. Omaan kuntotasoon nähden sopivalla teholla liikkuminen on tärkeä liikunnallinen perustaito. Sekä aktiivisuusmittarin että sykelähettimen tiedot siirtyvät Polargofit.com -verkkopalveluun, jossa opettaja voi koostaa niistä helposti erilaisia raportteja. Myös oppilaat pääsevät itse katsomaan omia tietojaan, ja voivat esitellä niitä myös vanhemmilleen.

Hintatiedot esitteessä, tarjouspyynnöt esimerkiksi sähköpostilla.

Lisätietoja:

Ville Uronen