Parkouria kouluille

Haluatko saada koko koulun liikkeelle tai uusia luovia ideoita koulun liikuntavälineiden käyttöön?

Parkour Akatemia järjestää parkour-päiviä tilauksesta edelleen pääkaupunkiseudun kouluille vuonna 2016-2017. Opetusta voidaan järjestää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Parkour-päivät ovat varattavissa nyt. Kannattaa toimia nopeasti, parhaille ajankohdille on paljon kysyntää.

Vuonna 2015 järjestimme yhteensä 25 parkour-päivää Pk-seudun kouluilla. Palautekyselyn perusteella keskiarvomme kouluarvosanoin oli tasan 9.

Sisältö

Parkour-työpajoissa tutustutaan parkourin perustekniikoihin sekä lajin turvalliseen ja vastuulliseen harjoitteluun. Samalla opitaan harjoittelua tukevia lämmittelyjä ja oheisharjoitteita sekä tietenkin parkourin sosiaalista ja kannustavaa henkeä.

Opetuksen suositeltu kesto on 45-60 minuuttia / ryhmä. Suositeltu ryhmäkoko on enintään 24 oppilasta. Opetus järjestetään koulun liikuntavälineillä tai koulun pihaympäristössä.

Turvallisuus

Parkour Akatemian ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta, mutta eivät ole vastuussa mahdollisista loukkaantumisista. Osallistujat eivät ole vakuutettuja Parkour Akatemian puolesta.

Hinta

520,00€ (+ arvonlisävero 24%, verollinen hinta 644,80€)
Hinta sisältää kaksi parkour-ohjaajaa. Hinta on voimassa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen peruskouluille.

 

Lisätietoja:

Sami Toivanen
Parkour Akatemia
sami.toivanen(a)parkourakatemia.fi
050 416 7800

www.parkourakatemia.fi

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.