Para School Day -vammaishuippu-urheilun teemapäivä

Para School Day on työkalu kouluille käsitellä erilaisuuden kohtaamista, yhdenvertaisuutta ja toisten arvostamista liikunnan avulla. Kukaan ei ole kentän kuningas vaan kaikki starttaavat päivän paralympialajikokeiluihin samalta viivalta.

Mukana päivässä olevat urheilijavieraat vastaavat vammastaan ja lajistaan juuri niihin kysymyksiin, jotka lapsia kiinnostavat. Yhden päivän aikana oudot ja nolot apuvälineet muuttuvat mielenkiintoisiksi urheiluvälineiksi.

Innostava ja erilainen koulupäivä on alku koulun hyvälle yhteishengelle. Oppilaat saavat välineitä yhdenvertaisen maailmankuvan rakentamiseen ja rohkaisua omaan liikkumiseen ja urheiluun. Oppilaat pääsevät itse oivaltamaan, että jokainen liikkuu tavallaan.

Katso myös Para School Day -esite!

Haluaisitko Para School Day:n omalle koulullesi?

Ole yhteydessä Para School Day -koordinaattoriin:
Reeta Lindeman
050 36 56 807