OneMinuteSport-liikuntasovellus

OneMinuteSport-liikuntasovellus mahdollistaa hauskojen, liikunnallisten taukojen toteuttamisen helposti koulupäivien aikana oppiaineesta riippumatta. OneMinuteSport-nettisivuilta voit valita mallivideon oppilaille näytettäväksi esimerkiksi taukojumpaksi tai liikuntatunnilla malliesimerkiksi.

Sovelluksen tarkoituksena on myös tutustuttaa oppilaat erilaisiin liikuntamahdollisuuksiin ja lajeihin (tanssi, voimistelu, nyrkkeily, jne.). Oppilastuotantona voi saada myös oman liikesarjan tai taukoliikuntaidean näkyviin valtakunnallisesti.

Palvelu on verkossa toimiva ja katselukertojen rekisteröintimahdollisuus luo pisteytysjärjestelmän, joka mahdollistaa esim. luokkien ja oppilaitosten väliset leikkimieliset aktiviteettikilpailut.

Lisätietoja:

oneminutesport.fi