Motoristen taitojen kehittäminen -koulutus

Motoristen taitojen ja kehonhallinnan kehittämistä innostavalla tavalla?
Gymi kouluttaa taitojen opettamisen saloihin. Koulutus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Koulutukseen osallistuvat opettajat saavat käytännön työkaluja liikuntatunneille. Sisällöistä löytyy niin temppuratojen rakentamisopastusta kuin telinevoimistelun, sirkusakrobatian ja parkourin opettamista helpolla ja jokaiselle opettajalle sopivalla tavalla. Koulutus sopii myös erinomaisesti kerho-ohjaajille. Samassa yhteydessä voidaan järjestää Gymi-tunti oppilaille.

Motoristen perustaitojen lisäksi koulutuksessa voidaan käydä läpi parkour-, telinevoimistelu- ja sirkusakrobatialiikkeitä, ja kuinka niistä koostetaan turvallisesti innostava ja kaikille oppilaille sopiva liikuntatuokio.

Koulutuksen järjestäjänä toimii suomalainen lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut Gymi. Lisätietoa Gymin muusta toiminnasta löytyy Gymin kotisivuilta: www.gymi.fi. Koulutus on maksullista, pyydä tarjous Gymiltä.

Lisätietoja:

Christina Nurmi