Liikuntamaisteri 1.-2.-luokkalaisille

Liikuntamaisterin tavoite on yksinkertainen: auttaa lapsia kasvamaan ja kasvattajia kasvattamaan lapsi kohti liikunnallista elämäntapaa. Liikuntamaisteri –tehtäväkirjojen avulla lapsi oppii tarvitsemiaan liikuntaitoja. Näitä taitoja ovat esimerkiksi tasapainoilu, hyppääminen, juokseminen, heittäminen ja potkaiseminen.

Haluaisitko oppilaidesi liikkuvan enemmän? Punnersimme puolestasi kasaan liikunnan tehtäväkirjan, jolla onnistut tavoitteessasi.

Mahdollisia haasteita joita kouluikäisellä on:
Päivittäinen liikkuminen on vähäistä.
Liikunnallisissa taidoissa on kehitettävää.
Välitunneilla tai kotona ei ole tekemistä.
Perheen kanssa liikkuminen on vähäistä.

Miten Liikuntamaisteri -kirja lisää päivittäistä liikkumista?
Liikuntamaisteri on suunniteltu käytettäväksi osana 1-2-luokan oppilaiden liikunnan opetusta. Kirjan 72 tehtävää onnistuvat niin liikunta- ja välitunneilla kuin oppilaan kotona. Opettajana voit antaa jokaiselle oppilaalle haluamasi tehtävät tai noudattaa kirjan suunnitelmaa

Miten Liikuntamaisteri -kirja auttaa lasta kehittämään liikunnallisia taitojaan?
Kirjan tehtävät ovat suunniteltu kehittämään perusmotorisia valmiuksia eli tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja. Harjoittelemalla tehtäviä lapsi edistyy taidoissaan ja saa onnistumisen kokemuksia.

Missä Liikuntamaisteri -tehtäviä voi tehdä?
Tehtävistä kaikki voi tehdä kotiympäristössä. Lisäksi useimmat tehtävistä soveltuu mainiosti myös liikunta- tai välitunneilla tehtäviksi

Kirja sisältää:
36 tehtävää yksin tehtäväksi