Kohti parempaa unta ja palautumista Firstbeat Hyvinvointianalyysilla

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä sykevälimittaus, joka tuottaa yksilöllistä ja tarkkaa tietoa stressistä ja palautumisesta sekä liikunnan vaikutuksista ja kuntotasosta.

Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät stressin, palautumisen ja liikunnan osalta. Lisäksi Hyvinvointianalyysi kertoo tämänhetkisen todellisen kuntotason, ja auttaa siten löytämään liikunnan ilon sekä kannustaa kunnon kehittämiseen. Hyvinvointianalyysi on tehokas kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa stressinhallintaa ja unen laatua sekä liikkua oikein.

Optimaalinen levon ja kuormituksen tasapaino mahdollistaa hyvän koulumenestyksen ja antaa arvokkaita oppeja ja oivalluksia sekä itsensä johtamisen taitoja myös työelämään.

Näin Hyvinvointianalyysi toimii:

1. Mittaus. 3 vrk mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä.
2. Tulokset. Opiskelija näkee mittaustulokset helposti ymmärrettävältä henkilökohtaiselta raportilta.
3. Palaute. Opiskelija saa henkilökohtaisen palautteen terveydenhoitajalta tai opettajalta, joka on suorittanut Firstbeat Hyvinvointianalyysin verkkokoulutuksen.
4. Oppeja elämään nyt ja jatkossa. Mittauksen antama data lisää itsetuntemusta ja antaa työkalut paremman hyvinvoinnin rakentamiseksi. Tehtyjen muutoksien vaikutusta on helppo seurata seurantamittauksilla.

Hyvinvointianalyysin hinta riippuu mitattavan ryhmän koosta ja koulutettavien opettajien / terveydenhoitajien määrästä. Lisätiedot ja tarjouspyynnöt saa ottamalla yhteyttä Johanna Liikkaseen.

Lisätietoa:

Johanna Liikkanen