Kamppailutaituri II

Kamppailutaituri II on helppo ja turvallinen tapa tutustuttaa lapsia kamppailullisiin pariharjoitteisiin aikuisen johdolla. Kamppailutaituri II on suunnattu 3. ja 4. luokille. Kamppailutaiturin suorittaminen on yhden tunnin kokonaisuus sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Kamppailutaiturit I ja II ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, eikä kamppailutaituri II vaadi I:n suorittamista.

Kamppailutaiturin harjoitteet kehittävät yleisiä fyysisiä valmiuksia kamppailullisesta näkökulmasta. Harjoitteet valmistavat kamppailulajiharjoitteluun (ei varsinaisia lajitekniikoita). Kamppailulajien harjoittelu vaatii koko kehon käyttöä, jonka vuoksi myös harjoitteet ovat monipuolisia. Harjoitteet toteutetaan parin kanssa, mikä lisää harjoitteiden haastavuutta.

Kamppailutaiturin ohjaamisen tukena on videomateriaali ja kirjallinen ohjeistus. Tehtävät harjoitteet ovat selkeitä ja helposti lähestyttäviä, eikä niiden ohjaaminen vaadi kamppailulajitaustaa. Tarvittaessa paikallinen kamppailuseura tulee opettajan tueksi.

 

 

Lisätietoa:

Tiiu Tuomi
0400 602756
tiiu.tuomi(a)taekwondo.fi

Nyrkkeilyliiton verkkosivut

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.