Kamppailijan taitokortti

Kamppailijan Taitokortin tavoitteena on lisätä fyysistä aktiivisuutta koulupäivän aikana. Tavoitteena on osallistaa oppilaita toimintaan. Taitokorttia voidaan suorittaa myös liikuntatuntien yhteydessä. Jokainen voi edetä Taitokortin suorittamisessa omien tavoitteiden mukaisesti.

Oppilaat suorittavat välituntien yhteydessä taitoharjoitteita. Harjoitteet on pisteytetty vaikeustason mukaisesti. Harjoitteissa on eritasoisia liikkeitä, jotka sopivat myös oppilaille, joilla ei ole vahvaa kehontuntemusta tai liikunnalliset valmiudet ovat heikentyneet. Taitokortin on suorittanut, kun on kerännyt 100 pistettä. Taitokorttilaiset pääsevät tutustumaan kamppailulajiin joko siten, kamppailutunti pidetään koululla tai tunti pidetään urheiluseuran tilassa. Kamppailutunti sovitaan yhteistyössä paikallisen kamppailulajiseuran kanssa.

Lisätietoa:

Miika Forsström