Hymisspurtti

Hymisspurtti - varainhankintaa ilman lisättyä sokeria.

Hymisspurtti on kahden kuukauden liikuntakampanja ja tsemppipaketti terveelliseen elämäntapaan, jonka tehtävä on kehittää osallistujien ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia ja tukea samalla lasten ja nuorten toimintaa. Yli puolet Hymisspurtin osallistumismaksuista jaetaan koululuokille, urheilujoukkueille ja lasten asemaa parantaville yhdistyksille.

Hymisspurttiin voi osallistua yksin tai koota mukaan vaikkapa 50 hengen työporukan. Osallistumismaksu on 24,80 euroa / osallistuja, koko tiimi maksaa kuitenkin enintään 248 euroa. Jokainen osallistuja saa mm. tunnukset helppokäyttöiseen harjoittelupäiväkirjaan, ladattavia treenioppaita sekä tunnukset ruovalio- ja reseptipankkiin. Mukaan tuleminen on helppoa; tiimin vetäjä ilmoittautuu Hymisspurtin sivuilla ja valitsee joukkueen / luokan / yhdistyksen, jolle myyntipalkkio halutaan osoittaa.

Hymisspurtin takana olevat Huippukunnon tiimiläiset ovat kaikki opettajataustaisia ja  harrastavien lasten vanhempia. He kokevat, että oppilaiden joutuessa keräämään rahaa myymällä karkkia tai keksiä, asia ei oikein mene yksiin koulun opettaman terveellisen elämäntavan kanssa. Hymisspurtti on vastaisku tälle kaikelle.

Lisätietoja:

Mikko Joensuu