HeiJoe-mobiilisovellus

HeiJoe-mobiilisovelluksella voi tehdä liikkuvia oppitunteja koulun ulkopuolelle.

Sovelluksessa tehdään karttapohjalle ensin reittipisteitä joko Suomeen tai ulkomaille (Suomessa ovat käytössä myös maastokartat). Reittipisteiden halkaisijat valitaan skaalalla 10 metriä - 1 km. Reittipisteisiin asetetaan sisällöt, kuten videoita, ääninäytteitä, pp-tiedostoja, kuvia, tekstejä tai kysymyssarjoja. Reittipisteistä muodostetaan oppimispolut, joita kuljetaan joko kävellen tai pyöräillen.

Käyttäjät lataavat appsin kaupasta. Sen avulla reitit kuljetaan joko puhelimien tai padien avulla. Sovellus näyttää oman sijainnin, etäisyyden kohteeseen, suunnan ja karttapohjan käyttäjälleen. Ohjelman oppimiseen menee opettajille aikaa tunnista kahteen ja nuoret oppivat sen varttitunnissa.

Ohjelman lisenssi maastokarttojen kera maksaa vuodessa koululle 70 €. Jos innostus on suurta, saatetaan tarvita enemmän tallennustilaa palvelimelle. Tuolloin hinta kasvaa noin 100-300 euroon vuodessa. Oppilaille sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Video sovelluksen käyttöesimerkistä (kesto noin 2 minuuttia):


 
 Ohjeita ja tietoa opettajille (kesto noin 27 minuuttia):


HeiJoea käytetään nyt noin 40 koulussa ympäri Suomen. Sovellusmahdollisuudet ovat monipuoliset eikä käyttö ole oppiaineisiin sidottua. 

Lisätietoja:

www.heijoe.com
Kimmo Kotro 050 5123765
Lasse Eronen 050 5165168

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.