Gymi Furniture -toiminnalliset kalusteet

Kotimaiset, muunneltavat Gymi Furniture -kalusteet sopivat niin luokkatilaan kuin aulaan tai liikuntasaliin.

Kalusteet muuntuvat pöytätasosta tai penkistä liikuntataitojen harjoitteluradaksi. Muutamasta eri elementistä saadaan muunneltua tasojen korkeuksia ja kulmia, ja näin saadaan erilaisia tasapainoilu-, voimistelu- tai parkour-ratoja. Kun lankku toimii työskentelytasona, voidaan sen äärellä joko seistä tai istua luonnollisissa asennoissa esimerkiksi tasapainotyynyn päällä, jolloin vältetään istumista tuolilla. Lapsia innostavat kalusteet lisäävät työskentelyn mielekkyyttä ja työrauhaa.

Puisten kalusteiden lisäksi uutuutena löytyy mittatilaustyöna toteutettu metallinen räkkisysteemi ja pehmokalusteet. Kalusteilla voidaan toteuttaa aivan pieni tila, mutta myös suuria kokonaisuuksia. Gymi Furniture on mukana jo suunnittelutyössä.

Esimerkkihintoja (alv 0) :

• Puolapuut 290 €
  • Boksi 350 €
  • Iso lankku 420 €
  • Lankku 290 €
  • Tikkaat 290 €
  • Aisa 290 €
  • Räkki (mittatilaustyönä ja asennettuna) alkaen 1000 €
  • Joogaliina koukuilla 155 €
  • Tanko (tankotanssi) 280 €
  • Koulutus esim. 3h:n ideointikoulutus omalla koululla 720 € + mahdolliset kouluttajan matkakulut / koulutukseen max 30 osallistujaa

Videolta  löytyy vinkkiä miten kalusteet toimivat: